Royal Canins PRO Experts days!

Sep 19th, 2022 | Av | Kategori: Aktuellt

Varmt välkommen till Royal Canins PRO Experts days!

Pro Experts forum Royal canin

Royal Canin värdesätter ett nära samarbete med uppfödare av både hundar och katter. Royal Canin strävar efter att supportera uppfödare genom att dela med sig av sin kunskap såväl som ledande experters. Tillsammans kan vi generera en bättre hälsa för våra olika raser.

12- 13 oktober arrangeras ett stort internationellt webbinar som riktar sig till som uppfödare och/eller hundägare gällande Responsible breeding.

12 oktober – Från födsel till vuxen, ledande experter går igenom de kritiska momenten vid valpning och ger dig de bästa verktygen för en häslosam tillväxt och förmedla rätt information till de nya hundägarna, med viktvägning som en viktig hälsoindikator.

13 oktober – I en värld där djurägarnas förväntningar evolveras snabbt, ger några kommunikationsexperter dig rätt verktyg att förmedla din kunskap och expertis till dina valpköpare.

Webbinariet är kostnadsfritt, anmälan sker genom länken nedan

Vid registrering ges även möjlighet att kunna se presentationerna i efterhand ifall man inte har möjlighet att delta vid livesändningen. (obs, all presentation sker på engelska).

Till registrering

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.