Archive for februari 2015

Kassör sökes!

Feb 22nd, 2015 | Av

Efterlysning Vi i valberedning har jobbat på under vintern och det känns som vi börja bli klara med årets val i SVaK. Men…… Vi behöver en ny kassör. Barbro Swanberg vill avgå. Vi har haft några bra på G, men tyvärr så har de fått förhinder. Om man kan tänka sig att ställa upp för

[läs mer…]Ett par tips för att hitta här på sidan

Feb 20th, 2015 | Av

Klicka på förstasidans rubriker Aktuellt, Border Collie mfl för att få upp alla inlägg under den kategorin. Du hittar samtliga kategorier en bit ner i högerkolumnen.

Använd sökfunktionen för att snabbast hitta information om det du söker. Du hittar sökrutan högt upp till höger, under SVAK-loggan.Snart vår!

Feb 20th, 2015 | Av
spring2015

Vintern börjar så sakteliga släppa greppet, åtminstone i södra Sverige. Du kanske funderar på att gå den där nybörjarkursen? Eller kanske bättra på hundens utbildning? Eller vill du bara slipa formen inför årets tävlingar? Våra lokalklubbar har börjat annonsera vårens kurser på sina hemsidor och på Vallreg har det börjat komma ut tävlingar.
Läs mer om kurser på din lokalklubbs sida.Kurs i föreningsteknik

Feb 20th, 2015 | Av

Den 28 mars, dagen före SVaKs fullmäktigemöte, hålls en utbildning i föreningsteknik. Klicka på rubriken för mer info!SVAKs Fullmäktige

Feb 14th, 2015 | Av
klubba

Kallelse till SVaKs fullmäktigemöte den 29 mars 2015 kl 10.00 på motell Vätterleden, Gränna.
Läs mer genom att klicka på rubriken.
Alla årsmöteshandlingar finns på Vallreg i Filarkivet.Nyhet: Unghundscupen Nöt!

Feb 9th, 2015 | Av

Nytt 2015 inom Nötvallning
UNGHUNDSCUPEN NÖT
Arrangör sökes till sista veckan i juli alternativt första veckan i augusti.
Klicka på rubriken och läs mer!