IT Träff

Feb 18th, 2016 | Av | Kategori: Aktuellt, Klubbverksamhet, Utbildning

Träff för IT ansvariga inom SVaKs lokalklubbar.
Lördag 2 april kommer det hållas en träff för IT-ansvariga på Best Western hotell i Arlanda hotellby. Träffen börjar 12.00 och håller på till ca 18.00. Kostnad per person är 300kr för de som anmäler sig. Lunch och eftermiddagsfika ingår. Sista anmälningsdag är 21 mars. En person per klubb, i mån av plats fler per klubb. Anmälan till t.skaar@telia.com
Det kommer också gå att vara med på ”länk” där man ser de presentationer som visas på träffen och man hör vad som diskuteras och man har även möjlighet att ställa frågor till de som är på plats på träffen på Arlanda. För att kunna vara med på ”länk” måste man ladda hem programmet ”Team viewer” till sin dator eller platta. Är ni intresserade av detta hör av er till t.skaar@telia.com
Styrelsen anser det vara viktigt att IT-ansvariga träffas så att vi gör på samma sätt vad gäller våra IT arbetsuppgifter i Vallreg. Det gäller inte bara prov- och tävlingsfrågor utan även klubbinfo på Vallreg.
SVaK betalar resa och övernattning för de som kommer både på IT-träffen och som även är delegater på fullmäktige3 april, reseräkning görs i efterhand till SVaKs kassör. Kostnader över 1500kr per klubb får man ersättning för. Samåkning i så stor grad som möjligt gäller.
Om ni bara vill komma till IT-träffen får er lokalklubb betala resan.
Vägbeskrivning
Från söder: Kör E4 till avfart 180 (väg 263 mot Rosersberg) kör 1,4 km, kör in på Bristagatan, hotellet kommer ligga på höger sida.

Från norr: Kör E4 till avfart 182, mot Märsta norra, kör 1,3km, i rondell kör 3e avfart inpå Bristagatan, hotellet ligger på vänster sida.

Transport från Arlanda flygplats: hållplats 7 vid terminal 2, 4 eller 5, på ankomstplanet. Busstider finns vid varje hållplats. Vid hämtning från Märsta Station vänligen ring hotellet på 08 597 897 00. Bussarna går 2 gånger per timma enligt hotellets hemsida, ingen kostnad för buss.

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.