Ändrad plats kvarts-SM södra och mellan

Jun 25th, 2014 | Av | Kategori: Senaste Nytt SM Får

Plötsligt så händer det……
På grund av oförutsedda saker så tvingas Kvarts-SM tävlingarna både på Ravlunda och Breviksnäs att flyttas.

Ny plats i södra delen blir Andrarum, Brösarp hos Åsa Ramberg och Bosse Milton. Samma datum som tidigare, 9-10 augusti. eftersom det även är samma arrangör så behöver de som anmält inte göra något utan tävlingen står kvar och den IT ansvarige byter bara plats i ” huvudet”

Ny plats i mellandelen blir i Lunnatorp, Larv med Skaraborgs Aktiva Vallare som arrangör. Samma datum, 9-10 augusti.
De som redan anmält till Breviksnäs måste nu web-anmäla om sig till den nya tävlingsplatsen, däremot så behöver det fåtal som redan hunnit betala till Tjust inte betala igen utan det förs över direkt till Skaraborg.

Hälsningar från oss i TK

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.