European Drive Championship

Nov 20th, 2014 | Av | Kategori: Aktuellt, Landslagsbloggen

EM i drivning (fråndrivning) kommer för första gången arrangeras i samband med Pre-Continental i Holland den 10-12 juli 2015. Mästerskapet är godkänt av ISDS. Sverige har fått en inbjudan att utse två ekipage. Hur uttagningen ska gå till kommer meddelas senare från vår landslagsledning. Antingen kan vi ha kvaltävlingar eller på annat sätt utse de två ekipagen eller kommer de tas ut i Pre-Continentals kvallopp, se nedan.

Om något land inte har utsett deltagare kommer uttagning ske bland de ekipage som startar i Pre-Continental. Drivningsresultaten från de tre kvaltävlingarna adderas och de två bästa resultaten får representera sitt land. Drivningsresultat kommer även noteras för de som fått tiden ute, diskvalificerats eller brutit kvalet.

Mästerskapet

Ca 900 m drivning (beroende på vädret)
10-20 får
Max. 26 startande, 2 per land.

Poäng
100 p per domare
Tiden kommer bestämmas av domaren

Mer information här: http://pre-continental.com/edc

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.