Utbildning i föreningsteknik

Jun 26th, 2016 | Av | Kategori: Aktuellt, Utbildning

Svenska Kennelklubbens Föreningskommitté hälsar ordförande, sekreterare och kassörer i SKK-klubbar välkomna att delta i en grundläggande utbildning i föreningsteknik i Hässleholm den 17 september!

Utbildningen vänder sig till ovan nämnda funktioner i alla klubbar, oavsett klubbens medlemsantal. Vi vet att ett förtroendeuppdrag kan vara betungande till och från, men en föreningstekniskt kunnig styrelse underlättar arbetet för samtliga klubbfunktionärer. Vi hoppas på att få träffa så många av er som möjligt i september och erbjuder därför en lägre anmälningsavgift än tidigare (400 kronor).

Klicka här för information om utbildningen. Anmälan sker via denna länk och ska ske senast den 15 augusti, vi förbehåller oss dock rätten att stänga anmälan om utbildningen blir fullbokad. Anmälningslänken finns även i det bifogade dokumentet.

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.