Young Handler och Ungdoms-SM

Jan 12th, 2017 | Av | Kategori: Aktuellt, Landslagsbloggen, Ungdomsverksamhet

younghandler_em2016Nu finns det ett uttagningssystem för Young Handler samt lite korrigeringar gällande ranking inför Ungdoms-SM.
Åldersgräns för Young Hanlder är 21 och för Ungdoms-SM 25 år.

Vi har lagt ut två typer av formulär. Du fyller själv i formuläret för ansökan till Young Handler och formuläret för anmälan av rankinggrundande resultat till Ungdoms-SM. Anledning att vi vill ha in resultat är att Vallreg inte har uppgift om förarnas ålder och vi vill inte riskera att missa någon.

Obs! att det finns fortfarande möjlighet att bli uttagen till Young Handler till World Trial 2017. Finns det någon därute som har åldern inne och rankinggrundande resultat så är det bara att fylla i formuläret! Ansökan ska vara inne senast 27 januari 2017. Vi får skicka två förare till World Trial och vi prioriterar två ekipage i första hand, i andra hand en förare med två hundar.
Till Continental Sheepdog Championship / EM får vi normalt skicka en hund, vissa år två. Vi väntar på besked angående detta. Så kryssa även i om du är intresserad av att delta i Young Handler på EM. Till EM är Frida Fornander uttagen.

Fortsättningsvis för kommande år kan Young Handler ansöka med resultat fram till 14 oktober.

Läs mer här!

TK och Landslagsledningen

Kontakt angående Young Handler – Eva Karlsson ek@seglinge.se
Kontakt angående Ungdoms-SM – Josefin Gunnarsson jossegunnarsson@hotmail.com (uppdaterat juni 2017)

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.