Kurs i föreningsteknik

Feb 17th, 2017 | Av | Kategori: Aktuellt, Utbildning

Svenska Kennelklubbens Föreningskommitté hälsar förtroendevalda i SKKs klubbar välkomna att delta i en grundläggande utbildning i föreningsteknik lördagen den 13 maj i Stockholm!

Utbildningen vänder sig till förtroendevalda i alla klubbar, oavsett klubbens medlemsantal, och innehåller en gemensam del samt fördjupning i någon av styrelsens funktioner (ordförande, sekreterare eller kassör). Vi vet att ett förtroendeuppdrag kan vara betungande till och från, men en föreningstekniskt kunnig styrelse underlättar arbetet för samtliga klubbfunktionärer. Vi hoppas därför på att få träffa så många av er som möjligt i maj!

Se bifogad fil för information om utbildningen. Anmälningsavgiften är 500:- och anmälan sker via denna länk. Sista dag för anmälan är den 10 april, vi förbehåller oss dock rätten att stänga anmälan om utbildningen blir fullbokad. Anmälningslänken finns även i det bifogade dokumentet.

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.