Kurs i föreningsteknik

Jun 19th, 2017 | Av | Kategori: Aktuellt, Utbildning

Svenska Kennelklubbens Föreningskommitté hälsar förtroendevalda i SKKs klubbar välkomna att delta i en grundläggande utbildning i föreningsteknik lördagen den 16 september i Karlstad!

Utbildningen vänder sig till förtroendevalda i alla klubbar, oavsett klubbens medlemsantal, och innehåller en gemensam del samt fördjupning i någon av styrelsens funktioner (ordförande, sekreterare eller kassör). Vi vet att ett förtroendeuppdrag kan vara betungande till och från, men en föreningstekniskt kunnig styrelse underlättar arbetet för samtliga klubbfunktionärer. Vi hoppas därför på att få träffa så många av er som möjligt i maj!Se bifogad fil för mer information om utbildningen. Anmälningsavgiften är 500kr och anmälan sker via denna länk. Sista dag för anmälan är den 18 augusti, vi förbehåller oss dock rätten att stänga anmälan om utbildningen blir fullbokad.

Glöm inte att vidarebefordra inbjudan till ras- och lokalklubbar samt eventuella avdelningar och/eller sektioner!

Välkomna att återkomma till mig med frågor via mejl (fredrik.bruno@skk.se) eller telefon 08-795 31 17.

Med vänlig hälsning

Fredrik Bruno

Sekreterare SKK/FK

Juridiska avdelningen

Svenska Kennelklubben

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.