U-SM får

Okt 1st, 2017 | Av | Kategori: Aktuellt, Senaste Nytt SM Får, Start, Ungdomsverksamhet, Unghunds-SM, Utmärkelser

Ungdomarna i klubben tar allt större plats och är nu med och konkurrerar både i landslag, på SM och IK2-tävlingar. I helgen har det körts Ungdoms-SM samtidigt som Unghunds-dito. Tävlingarna hölls på Öströö fårfarm utanför Varberg och arrangör var Vallhundsringen.
Johanna N Johansson lyckades ta hem guldet i Ungdoms-SM för tredje året i rad med sin fina Ever On Ztill. De sätter därmed punkt för ungdomskarriären och har redan tagit plats bland seniorerna. Ekipaget har lyckats kvala in till seniorlandslaget både i år och nästa år. Vi har verkligen fantastiska ungdomar! På andraplats kom Marlene Joelsson med Fyhrs Perfect Tough och på tredjeplats hittar vi Amanda Sjölander med Höglandsnäsets Accra. På fjärdeplats har vi vår Young Handler Frida Fornander med sin nya hund Tugagårdens Gorm och femma Mikaela Danielsson med My Nr One Shine. Stort Grattis!

Bland unghundarna lyckades Carin Thörnell bäst med sin importerade tik Star och tog hem guldet. Silver till Thomas Stokke med egna uppfödningen For The Win Volt. Bronset togs av Susanne Engborg med Trolleyes Lou. Stort grattis till er!

Tack för foton: Amanda Remneby, Max Elving, Maria Winberg, Frida Fornander
prisutdelning_UHSM2017

Johanna och Ztill - vinnare Ungdoms-SM

Johanna och Ztill – vinnare Ungdoms-SM

Carin och Star - Vinnare Unghunds-SM

Carin och Star – Vinnare Unghunds-SM

Våra duktiga ungdomar!

Våra duktiga ungdomar!

Carin Thörnell

Carin Thörnell

Publikplats

Publikplats

Ann Blomkvist, en av tävlingsledarna

Ann Blomkvist, en av tävlingsledarna

Anna Edbom med Prime

Anna Edbom med Prime

katia_utstallare_Usm2017me

Katia får representera utställarna som gjorde ett fantastiskt bra jobb i två dagar.

Thomas Stokke och Volt

Thomas Stokke och Volt

Elin Wejdmark med Isi

Elin Wejdmark med Isi

Mikaela Danielsson med Shine

Mikaela Danielsson med Shine

Publikplats

Publikplats

 

 

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.