En av de nya i styrelsen

Maj 5th, 2021 | Av | Kategori: Övrigt

Jag vill tacka för förtroendet.

Jag heter Ingegärd Wärnqvist och bor och verkar utanför Odensbacken, där jag och min man driver ett lantbruk med ett sjuttiotal tackor med mycket inslag av Suffolk det är främst slaktlamm som produceras. Vidare finns ca 25 dikor, mestadels Aberdeen Angus. Vi föder upp slaktdjur. Vi bedriver också en bergsprängningsfirma och jag jobbar också halvtid på en vägkrog som ”personalare” och problemlösare.

Första vallhunden köptes -94 av en legendar Jan Ekendahl , en BC som sedan följdes av en rad WK och i dagsläget finns två WK och en BC.

Jag få ofta frågan om det är någon skillnad på BC och WK och jag brukar svara att jag ser ingen större skillnad utan det ligger mest på individnivå. Jag är fascinerad över samarbetet mellan hund och förare.

Jag har haft styrelseuppdrag i Bergslagens VK som är ”min” hemmaklubb och även i Svenska Working Kelpie klubben under åren.

Är IT ansvarig i BVK sedan många år och utvecklingen med Vallreg är något jag ser fram emot, ett enastående program som dock behöver moderniseras.

Jag tävlar lite gran när det finns tid och möjlighet, senaste åren på får men tidigare ganska mycket på nöt, jag hoppas att mina unghundar ska kunna komma ut på nöttävlingar.

Detta var kort om mig och jag hoppas vi ses!
Ingegärd
Ps. Fotot på framsidan är på Lekeberga Rick. Fotograf Lena Kerje.

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.