Häng med på Agria Hundpromenad – hjälp hemlösa hundar

Maj 20th, 2024 | Av | Kategori: Aktuellt

Agria EM sponsor

Årets mest uppskattade promenad, Agria Hundpromenad, närmar sig. Tillsammans går vi och våra fyrbenta vänner till förmån för de hemlösa hundarna på Hundstallet den 24-26 maj. Nu har anmälan till promenaden öppnat.

Hund agria

Över 10 000 hundar deltog i Agria Hundpromenad förra året, vilket gav 167 360 kronor till Hundstallet. Nu är det dags igen – den 24–26 maj kan du hänga med på promenaden digitalt, eller gå på plats i Stockholm den 25 maj.

För varje hundägare som deltar med sin hund skänker Agria 10 kronor till Hundstallet.

Här arrangeras Agria Hundpromenad 2024

I år arrangeras Agria Hundpromenad digitalt, alla hundar i hela landet kan vara med! Allt du behöver göra är att gå en promenad med din hund någon gång under helgen, filma eller ta ett foto och lägg ut det på sociala medier, och skriv att du har gått Agria Hundpromenad. Glöm inte att tagga inlägget med #agriahundpromenad.

Den 25 maj går den fysiska hundpromenaden på Djurgården i Stockholm. Missa inte Hundstallet, Svenska Kennelklubben, Svenska Brukshundklubben, Svensk Hundungdom och Svenska djurambulansen som finns på plats under dagen – tillsammans med Agrias ambassadörer Anders Bagge, Agrias hjältehundar och hundcoachen Caroline Alupo – och erbjuder massor av roliga aktiviteter.

Anmälan till Agria Hundpromenad finns här:

Välkommen till Agria Hundpromenad 2024 – Agria Djurförsäkring

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.