Webbinarium – Så slipper du Veterinären

Maj 27th, 2024 | Av | Kategori: Aktuellt

På ett direktsänt webbinarium den 30 maj kommer Marie Jury, smådjursveterinär och allmänkirurg på husdjur, berätta om vad hundägare kan göra för att slippa gå till veterinären.

Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla medlemmar.

FB-webbinarium-Så-slipper-du-veterinären

Vad kan du själv göra för att slippa gå till veterinären när hunden skadat en tass, blivit getingstungen eller fått ett fukteksem? På ett direktsänt webbinarium berättar Marie Jury, smådjursveterinär och allmänkirurg på husdjur, om detta med och svarar på dina frågor. 

✅ Var?   Distans via Zoom

✅ När?   30 maj 19.00

Det är gratis att delta och ingen föranmälan krävs, men vi har ett begränsat antal platser. Webbinarierna sker via verktyget Zoom. Till varje webbinarium kommer det att finnas en Zoom-länk. Du kan klicka dig in via länkarna från klockan 18.30 den aktuella dagen och säkra din plats, men webbinariet startar 19.00. Det fungerar bäst att delta via dator.

Läs mer på www.skk.se/webbinarium

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.