Svensk vinnarbild

Jan 4th, 2014 | Av | Kategori: Aktuellt, Bilder, Start

Svensk bild pryder ISDS kalender 2014

Dan och Paula på Gårdsbacken berättar

”Vi såg på ISDS hemsida att de utlyste en tävling på de bästa bilderna på arbetande vallhundar. Tävlingen var i tre klasser, en för brittiska medborgare under 25, en för brittiska vuxna och en för ”overseas competitors”. Den klassen var öppen för bilder på hela övriga världens vallhundar.
Vi höll på att glömma bort tävlingen, men skickade in några bilder på våra hundar den sista dagen, bara någon timme före deadline. Vi fick ett mail några dagar senare att vi var med i tävlingen, men att det skulle ta tid för juryn, eftersom antalet insända bidrag var så stort.
Det gick några veckor och sedan kom ytterligare ett mail från ISDS… Bilden på vår Gimmie (Öbetets Pearl), tagen av Lillemor Bylund, var utsedd till bästa bild av dem alla! Lillemor fick en presentcheck hos ISDS som pris och kanske det häftigaste, Gimmie är en av tolv hundar som pryder ISDS officiella kalender 2014, i sällskap med bland andra Ian Brownlie med Boredale Gus, 2012 års International Supreme Champions. Bilden på Gimmie pryder juni månad.”

Foto: Lillemor Bylund

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.