Lammningstider

Mar 30th, 2015 | Av | Kategori: Bilder, Start

Nu börjar det bli full fart på landets gårdar. De flesta har vårlammning och det brukar vara en intensiv och rolig period. För våra vallhundar brukar det väl inte riktigt vara som på den gulliga bilden. Men det är otroligt hur våra hundar kan pendla från att acceptera och vara trygga med små lamm till att plocka fram kraft och styrka för att flytta deras mammor. Så här små lamm flyttar man såklart inte med hund men bilden visar hur fantastiska våra vallhundar är. Bilden deltog i vår fototävling för ett par år sedan och fick där hedersomnämnande.siljaalamikkotervo_stella
Foto: Silja Alamikkotervos

På bilden kunde det kanske varit samma hund som ovan – här kan vi verkligen tala om ytterligheter. En duktig hund har inga problem ställa om till olika typer av djurslag.20140615_442
Foto: Lovisa Bång

Nyhetsarkiv

Kommentarsfunktionen är stängd.